Internet en computer netwerk aanleggen 

Met de huidige mogelijkheden is een bedrijfsnetwerk of een thuisnetwerk niet meer weg te denken, een netwerk zorgt ervoor dat meerdere media in uw netwerk opgenomen wordt. Deze specialisten kunnen??ervoor zorgen dat er een server in uw netwerk mee geconfigureerd wordt, zodat elke werkplek/computer vanuit dezelfde opslag werkt. Op deze manier staan uw bestanden veilig en allemaal op 1 locatie.

Wij beveiligen uw netwerk gelijk d.m.v. een firewall zodat niet iedereen toegang heeft tot elkaars computers en/of dat sommige websites gefilterd worden voor werkplekken. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig netwerk en dat uw medewerkers/kinderen niet op websites terrecht komen waar u ze niet wilt hebben. Wij leggen ook internet aan voor bedrijven en/of particulieren, ongeacht welke provider u heeft. Wij kunnen dit bekabeld of draadloos voor u aanleggen.

Netwerk aanleg

U kunt door HDA ICT een bedrijfsnetwerk of een thuisnetwerk aan laten leggen, wij hebben geruime ervaring in het opzetten van netwerken. Met het aan laten leggen van een netwerk maken wij het mogelijk om meerder computers bestanden met elkaar te laten delen, tevens kunnen wij een server ertussen plaatsen. Wij beveiligen uw netwerk ten aller tijden met een firewall, hiermee bent u zeker dat mensen van buitenaf niet op uw netwerk kunnen komen en tevens is het mogelijk om internetsites te filteren.

Netwerkbeheer

U heeft al een netwerk en deze wilt u laten uitbreiden of deze moet vernieuwd/onderhouden worden? Dan kunnen wij u hierbij helpen! Geen enkel netwerk is gelijk maar het principe blijft uiteindelijk het zelfde, wij komen graag langs bij u op het bedrijf om uw netwerk te inventarriseren zodat wij hier een duidelijk beeld van krijgen. Nadat wij uw wensen weten zullen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe sturen.

Internet aanleg

Internet aanleggen is niet voor iedereen weggelegd, daarom dat wij een service hebben om voor u uw internet aan te leggen in uw bedrijf of gewoon bij u thuis. U kunt ervoor kiezen om internet bekabeld of draadloos door ons aan te laten leggen. Het maakt niet uit wie uw internet leverancier is, wij installeren ADSL en Kabelaars tegen een vaste prijs.

Shared Webhosting

Shared webhosting is een van de meest voorkomende webhosting mogelijkheden. Shared webhosting is uitermate geschikt voor de kleine verbruikers met eenvoudige websites of kleine webwinkels. Ideaal voor startende ondernemers en startende websites. U krijgt een gratis domeinnaam bij uw webhosting pakket. Een reseller pakket is uitermate geschikt voor webdesigners en bedrijven/particulieren die meerdere projecten tegelijk moeten beheren. Met een reseller webhosting pakket is het mogelijk om speciale paketten aan te maken, en uw klanten een eigen login te geven om hun website te beheren. U krijgt een gratis domeinnaam bij uw reseller webhosting pakket.

VPS webhosting

Met een VPS server is het mogelijk om uw eigen virtuele server op te zetten, waarmee het mogelijk is om zwaardere websites/applicaties op te draaien. Met een VPS server heeft u alleen de lusten van een eigen server te hebben maar niet de lasten zoals het vervangen van hardware. U bent alleen verantwoordelijk voor de software matige installatie. U kunt ons ook inhuren om uw??kinderen bij te scholen over computers.