12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda!

12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda! 

 

Wat heeft 12 september nu te maken met technlogie? En waarom maakt mpiweb hier een artikel over? Is 12 september niet Muharram (Islamitsch Nieuwjaar) of de geboortedag van Ganesa in Hindoeïsme. Niets is minder waar maar op 12 september is er ook het Apple Live event.

Apple heeft aangekondigd dat hun volgend “Special Event” zal plaatsvinden op 12 september 10 am PDT in het Steve Jobs Theater in Cupertino, California. (10 am PDT is 19:00 in Brussel). Wij op mpiweb hebben alle details over wat je kan verwachten op dit live event. Je kan hier de livestream bekijken of het event toevoegen aan je kalender.

(Officiële afbeelding op de website)

iPhone X Max, iPhone Xr, iPhone Xi ??

 

Er gaan veel geruchten over een iPhone X Plus - die naar verwachting zullen lanceren tijdens het evenement in september. Het is waarschijnlijk dat dit een volgende generatie van de iPhone X zal zijn. Vele geruchten gaan er rond dat Apple zal komen met exact 3 nieuwe iPhones:

·        iPhone Xr

·        iPhone Xs

·        iPhone X Max

Nu is het misschien de tijd dat het de cijfers verwijdert en verwijst naar de iPhone, gewoon als iPhone en iPhone Plus. Wat er ook gebeurt, het ziet ernaar uit dat alle nieuwe telefoons Face ID hebben - en geen startknop. De iPhone Xr zou de FaceID versie 1 hebben zoals de iPhone X nu heeft, terwijl de nieuwe iPhone Xs en de iPhone Xs Plus een verbeterde FaceID versie zullen hebben de FaceID 2.0.

De iPhone Xs en Xs Plus zullen OLED-schermen hebben terwijl de iPhone Xr een LCD-TFT-scherm zal behouden. Sommige reviews online zeggen dat hierdoor de kwaliteit van de iPhone Xr niet zo heel sterk zal zijn en we kunnen het vergelijken met de iPhone 6. Maar het wordt afwachten tot het live event.

Daarom raden we je aan om websites zoals applekopen.be in de gaten te houden zodat je kan zien wanneer de iPhone Xs uitkomt. Applekopen maakt het makkelijk om prijzen van iPhone Xs te vergelijken. Hierdoor kan je een iPhone Xs kopen aan de laagste prijs in België wanneer deze uitkomt.

iPhone Xr release date

Er zijn verschillende geruchten dat Apple problemen heeft met de productie van de iPhone Xr. Daarom verwachten we dat hij pas zal uitkomen in November. Dit komt omdat ze problemen hebben met de “notch”.

 

iPad Pro

 

Apple heeft de iPad in het voorjaar opnieuw bijgewerkt, maar het is nu bijna een jaar geleden dat de iPad Pro voor het laatst werd bijgewerkt. Alle geruchten wijzen op Apple die de iPad Pro bijwerkt tijdens zijn evenement in september, waarbij het nieuwe model een Face ID-camera gebruikt in plaats van Touch ID - en dus geen Home-knop heeft. U kunt kleinere randen verwachten en de 10.5’’ versie krijgt mogelijk een 11’’ scherm zonder een aanzienlijke wijziging in de afmetingen.

 

Apple Watch Series 4

 

De Apple Watch Series 3 werd al in september 2017 aangekondigd. Dat betekent dat het bijna tijd is voor de volgende update. Wat kunnen we verwachten van deze Apple Watch Series 4?

Ontwerp:

Apple heeft drie generaties achter elkaar hetzelfde ontwerp behouden (afgezien van enkele kleine cosmetische aanpassingen, zoals een nieuw materiaal en kleuropties, en een rode vlek op het mobiele model). Nadat we in 2017 een belangrijke nieuwe functie hebben toegevoegd - mobiele connectiviteit - denken we dat het bedrijf zich in 2018 zal richten op een geheel nieuw ontwerp.

Scherm:

ER zijn aanwijzingen dat de nieuwe Apple Watch er iets anders zal uitzien. Het is geen groot verschil, maar we verwachten een 15% groter scherm.

Conclusie:

 

We kunnen nog niet bij voorbaat een conclusie trekken, maar we denken dat dit event nog andere geheimen in petto zal hebben. We kennen de geheimhouding van Apple dus zijn we bijna zeker dat dit niet alles is wat zal worden aangekondigd.

We hopen dat je ook live zal kijken naar het event!

Opmerkingen? Laat het ons weten.