12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda!

Categorie: Blog
12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda!

12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda! 

 

Wat heeft 12 september nu te maken met technlogie? En waarom maakt mpiweb hier een artikel over? Is 12 september niet Muharram (Islamitsch Nieuwjaar) of de geboortedag van Ganesa in Hindoeïsme. Niets is minder waar maar op 12 september is er ook het Apple Live event.

Apple heeft aangekondigd dat hun volgend “Special Event” zal plaatsvinden op 12 september 10 am PDT in het Steve Jobs Theater in Cupertino, California. (10 am PDT is 19:00 in Brussel). Wij op mpiweb hebben alle details over wat je kan verwachten op dit live event. Je kan hier de livestream bekijken of het event toevoegen aan je kalender.

Lees meer: 12 september 2018 een dag om te markeren in je Agenda!

10 Manieren om anders naar problemen te kijken

Categorie: Blog

10 Manieren om anders naar problemen te kijken 

We moeten problemen serieus nemen, maar ook niet overdrijven. Tussen luchtigheid en zwaarmoedigheid zit de kunst om te relativeren oftewel de kunst om problemen in hun verband te zien. Niet door er andere woordjes voor te bedenken, maar door andere perspectieven toe te passen. De top tien van manieren om anders naar problemen te kijken:

Lees meer: 10 Manieren om anders naar problemen te kijken

Welke klanten zorgen het best voor de mond aan mond reclame?

Categorie: Blog

Welke klanten zorgen het best voor de mond aan mond reclame? 

De mythe van de tevreden klant

Alleen honden zijn onvoorwaardelijk trouw aan hun baas. Is dat ook zo met tevreden klanten? Veel bedrijven denken blijkbaar van wel. Zij geloven nog in de mythe van de tevreden klant.??Uit talloze onderzoeken is gebleken dat klanten die slechts tevreden zijn vaak net zo makkelijk van leverancier zappen als niet zo tevreden klanten. Hoe komt dat? Een klant die slechts tevreden is krijgt precies de dienstverlening of het product dat hij verwacht. Niet meer, maar ook niet minder. Omdat hij ook gewoon voor deze dienst of het product betaalt heeft, voelt hij geen enkele verplichting om een volgende keer weer zaken te doen met hetzelfde bedrijf.??U mag van de tevreden klant ook niet verwachten dat hij reclame voor uw bedrijf gaat maken. Zeer tevreden klanten zijn daartoe vaak wel bereid. Maak van uw tevreden klanten zeer tevreden klanten en u wordt ervoor beloond

Lees meer: Welke klanten zorgen het best voor de mond aan mond reclame?

Internet en computer netwerk aanleggen

Categorie: Blog

Internet en computer netwerk aanleggen 

Met de huidige mogelijkheden is een bedrijfsnetwerk of een thuisnetwerk niet meer weg te denken, een netwerk zorgt ervoor dat meerdere media in uw netwerk opgenomen wordt. Deze specialisten kunnen??ervoor zorgen dat er een server in uw netwerk mee geconfigureerd wordt, zodat elke werkplek/computer vanuit dezelfde opslag werkt. Op deze manier staan uw bestanden veilig en allemaal op 1 locatie.

Lees meer: Internet en computer netwerk aanleggen

Meer artikelen...